Kerkradio Apeldoorn bestaat 70 jaar!

Kerkradio Apeldoorn bestaat op zondag 31 oktober a.s. precies 70 jaar. Op die dag zal bij dit heugelijke feit worden stilgestaan tijdens de ochtenddienst vanuit de Hofstad. Zoals gebruikelijk zal deze dienst rechtstreeks worden uitgezonden.

Team Kerkradio

In de afgelopen 70 jaar is er veel veranderd. Van de ouderwetse kerktelefoon thuis aan de muur via bandrecorders en cassettebandjes met de opgenomen diensten, maken we nu digitale opnamen van de diensten. We kunnen nu diensten vanuit andere PKN kerken in Apeldoorn al da

n niet rechtstreeks uitzenden en via de modernste mediakanalen als Ziggo, DAB+ en een livestream via internet. Mocht u niet rechtstreeks kunnen luisteren dan doet u dat op het moment dat het u uitkomt via onze website https://kerkradioapeldoorn.nl.

Op die manier bent u verbonden met uw wijkgemeente, ook als u niet in de gelegenheid bent om de diensten fysiek bij te wonen. Dit was de afgelopen anderhalf jaar tijdens de verschillende lockdowns als gevolg van de Corona pandemie natuurlijk voor ons allemaal het geval. Dankzij het enthousiaste team vrijwilligers van Kerkradio Apeldoorn en de technische voorzieningen die we de afgelopen jaren dankzij uw giften hebben kunnen aanschaffen, hebben we in die periode iedere zondag maar liefst van zeven wijkgemeenten de online diensten uitgezonden.

Video 70 jaar Kerkradio
Video Kerkradio 70 jaar Interview 1 Interview 2