Aan het begin van de coronaperiode is het idee ontstaan om “Meditaties voor mensen in Zorgcentra” te verzorgen en op te nemen. De bewoners van de zorgcentra waren in de coronatijd heel beperkt in hun contacten met “buiten” en dus ook met de kerk. Initiatiefnemers waren ds. Egbert Fokkema uit Twello, de Protestantse Gemeente Apeldoorn en Kerkradio Apeldoorn. De opnamen zijn gemaakt in de studio van De Fontein. De eerste serie van 10 meditaties is inmiddels gereed en met een volgende serie van 10 is alweer een begin gemaakt!

Kerkradio Apeldoorn zendt de reeds opgenomen meditaties nogmaals uit op iedere woensdagavond om 19.00 uur. U kunt ons ontvangen op 87,6 MHz op een  gewone draagbare radio, op kanaal 915 van de digitale radio van Ziggo en online via https://kerkradioapeldoorn.nl/livestream.

Daarnaast zijn de meditaties op ieder gewenst tijdstip te bekijken op YouTube of te beluisteren via deze website. Houdt ons uitzendschema en de nieuwsberichten in de gaten wanneer de nieuwe serie meditaties worden uitgezonden.