//Uitzendingen Kerkradio Apeldoorn Stille Week en Pasen 2020

Uitzendingen Kerkradio Apeldoorn Stille Week en Pasen 2020

Zoals bekend heeft de Overheid op 31 maart jl. besloten dat de geldende maatregelen ter bestrijding van het Corona virus zijn verlengd tot in ieder geval 28 april 2020. Dit betekent dat er tot genoemde datum geen reguliere kerkdiensten worden gehouden in de PKN kerken in Apeldoorn.

In deze periode zal, net als de afgelopen zondagen het geval was, door verschillende kerken een online kerkdienst worden verzorgd. Behalve op zondag 5 april (Palmzondag) en zondag 12 april (Eerste Paasdag) zal er ook in de Stille Week dagelijks een online dienst te beluisteren zijn. Een volledig overzicht van alle uit te zenden diensten treft u aan in de agenda hieronder. Er is ook een Orde van dienst beschikbaar die u kunt downloaden om de diensten te volgen.

Alle diensten zijn te beluisteren via Kerkradio Apeldoorn op FM band 87,6 MHz, Ziggo kanaal 915 (officiële zenderlijst) en DVB-radio kanaal 368. Indien het een vooraf opgenomen dienst betreft zal deze vóór het aanvangstijdstip op deze website worden gepubliceerd zodat u de dienst ook kunt beluisteren op uw laptop of tablet.

 

 

2020-04-03T20:38:36+02:003 april 2020|

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.