De maatregelen ter bestrijding van het Corona virus zijn inmiddels dusdanig versoepeld dat er ook weer kerkdiensten met gemeenteleden mogelijk zijn. Inmiddels hebben een aantal wijkgemeenten hier gehoor aan gegeven. Ook zijn er wijkgemeenten die voorlopig het verzorgen van online diensten voortzetten.

Kerkradio Apeldoorn zal zowel rechtstreekse vieringen als eerder opgenomen en online diensten uitzenden. Echter door de combinatie van rechtstreekse vieringen, opgenomen/online vieringen en het aanbreken van de vakantieperiode, kan het uitzendschema van de afgelopen maanden niet voor alle wijkgemeenten worden voortgezet. Wel gaan we door met het uitzendschema in vaste blokken en tijden. Zie hiervoor de agenda. We streven ernaar deze tijden zo exact mogelijk te hanteren. Omdat iedere dienst echter een verschillende tijdsduur heeft, kan dit enigszins afwijken. Ook hebben we tussen de ochtend- en de middag/-avond uitzendingen tijd vrij ingepland om de gehouden en/of opgenomen diensten van die zondagmorgen op te halen, te verwerken en gereed te maken voor uitzending. U kunt dan luisteren naar kerkmuziek zoals u gewend bent op andere dagen.

De diensten die uitgezonden worden via de Kerkradio zijn te beluisteren op FM band 87,6 MHz, Ziggo kanaal 915 (officiële zenderlijst), DVB-radio kanaal 368 en online via deze website. Daarnaast stellen vrijwel alle wijkgemeenten hun diensten ook online beschikbaar. Wij hebben een overzichtspagina gemaakt waar u per kerk een verwijzing aantreft naar de online uitzendingen zodat u die kunt beluisteren of downloaden.