De meeste kerken in Apeldoorn hebben hun diensten vanuit hun eigen vertrouwde omgeving inmiddels weer hervat. Daarom hebben wij besloten dat we het uitzendschema van vóór de Corona periode weer gaan invoeren. Dit zal met ingang van zondag 20 september zijn.

Dat betekent dat we om 10.00 uur de morgendienst vanuit De Hofstad rechtstreeks uitzenden. ’s Avonds om 19.00 uur kunt u luisteren naar de morgendienst van de Drie Ranken of de Grote Kerk. Op de laatste zondag van de maand zal een Dienst Met Belangstellenden vanuit de Grote Kerk worden uitgezonden. Kijk in de agenda voor het exacte uitzendschema.

Mocht u een dienst van uw eigen wijkgemeente op een ander moment willen beluisteren, dan kunt u terecht op de  overzichtspagina op deze website. U kunt dan de dienst online beluisteren of downloaden.

We zijn benieuwd hoe u de afgelopen maanden het uitzendschema heeft ervaren en of u de behoefte heeft dat we doorgaan met het uitzenden van diensten op zondagochtend en -middag. Laat het ons weten via de contactpagina.