//Vaste uitzendtijden online diensten Kerkradio Apeldoorn

Vaste uitzendtijden online diensten Kerkradio Apeldoorn

De persconferentie van de Overheid op 6 mei jl. heeft uitgewezen dat de thans geldende maatregelen ter bestrijding van het Corona virus voor wat betreft kerkdiensten zijn verlengd tot in ieder geval 1 juli a.s. Dit betekent dat er tot nader order nog steeds geen reguliere kerkdiensten worden gehouden in de PKN kerken in Apeldoorn.

Kerkradio Apeldoorn gaat dan ook door met het uitzenden van de online vieringen die veel kerken houden. Iedere week zal tenminste één dienst worden uitgezonden op het reguliere tijdstip van een morgendienst. Aansluitend zullen de online diensten van de overige kerken echter zoveel mogelijk op vaste tijden worden uitgezonden. Hiermee komen we tegemoet aan de reacties van de luisteraars die graag willen weten hoe laat de dienst van ‘hun kerk’ wordt uitgezonden. Alle diensten zijn te beluisteren op FM band 87,6 MHz, Ziggo kanaal 915 (officiële zenderlijst) en DVB-radio kanaal 368. Ook zullen ze zo spoedig mogelijk hier worden gepubliceerd zodat u ze kunt beluisteren op uw computer, telefoon op tablet.

Een overzicht van het uitzendschema treft u aan in de agenda hieronder. We streven ernaar deze tijden zoveel te hanteren. Omdat iedere dienst echter een verschillende tijdsduur heeft, kan dit enigszins afwijken. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de dienst via Kerkradio Apeldoorn te beluisteren, dan kunt u op de overzichtspagina van de verschillende PKN kerken terecht. U vindt daar per kerk een verwijzing naar de pagina met de online uitzendingen waar u die kunt beluisteren of downloaden.

 

2020-05-22T16:32:12+02:007 mei 2020|

2 Reacties

 1. Mieke Bakker 1 mei 2020 om 23:08 - Antwoorden

  Ik begrijp dat de morgendiensten van de verschillende kerken afwisselend worden uitgezonden. Op de liturgie die ik voor verschillende ouderen afdruk van de diensten in de Grote kerk staat 10 uur. Ik wil deze mensen de goede tijd opgeven om onze dienst mee te maken. Ik begrijp het schema niet op de site en kan de tijd niet vinden voor komende zondag 3 mei.
  Graag hulp, bedankt,
  Mieke Bakker-Beun.

  • admin 7 mei 2020 om 22:58 - Antwoorden

   Beste mevrouw Bakker,

   Dank voor uw reactie. We zijn inmiddels de voorbereidingen gestart om een uitzendschema te maken waarin we alle diensten op een vast tijdstip uitzenden. We streven ernaar om dit zo spoedig mogelijk gerealiseerd te hebben en zullen dat dan uiteraard communiceren.

   mvg
   Team Kerkradio Apeldoorn.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.